Dirk van Dellen

Graag wil ik de volgende ervaringen met u delen omtrent de samenwerking met Esther Klok tijdens bijeenkomsten welke door Pfizer Animal Health vele malen op locatie werden georganiseerd.

In de jaren 2005/ 2006, hebben we als Pfizer een nascholing programma voor dierenarts-assistenten gehouden waarbij Esther een hoofdrol speelde. Zij presenteerde een praktisch en tevens een goed theoretisch onderbouwd verhaal, waar de deelnemers later zo mee aan de slag konden. Deze bijeenkomsten werden goed bezocht en het gemiddelde aantal deelnemers bedroeg tussen de 30 tot 45 deelnemers per sessie. Esther 's presentatie bevatte een schat aan fotomateriaal uit de dierenartsenpraktijk hetgeen een prima aansluiting gaf aan de aanwezige collega's. Van de deelnemers aan dergelijke sessies, hebben wij begrepen dat men altijd naar huis ging met bruikbare tips.

Tijdens een aantal symposia voor gezelschaps-dierenartsen, heeft Esther eveneens, namens Pfizer, een soortgelijke presentatie met succes gehouden.

Ik heb als marketingmanager, Esther leren kennen als een enthousiaste-, betrouwbare- en leergierige para-veterinair. In het oog springend zijn haar open houding, inlevingsvermogen- en haar didactische gaven. In voorkomende gevallen, zou ik haar aangeboden diensten op haar vakgebied van harte aanbevelen!

Dirk van Dellen, marketingmanager Pfizer Animal Health