Trainingen

 

Improve On the Move betekent voor mij een geweldige reis maken en onderweg wijzer worden door nieuwe kennis en kunde. Dat is ook wat ik anderen te bieden heb.

Onderwerpen waarin ik trainingen aanbied zijn onder andere;

  • Fear Free werken
  • Het assistenten spreekuur
  • PR & marketing voor het hele team in de dierenartsenpraktijk.

Op dit moment is dit online en bij u op locatie mogelijk 

Ook voor scholen is dit een perfecte basis voor de studenten om mee aan de slag te kunnen in de praktijk.

Esther heeft onze vier praktijken geïntroduceerd met het Fear Free werken. Ze heeft ons meegenomen in haar aanstekelijke enthousiasme, is enorm betrokken en is altijd bereikbaar voor vragen. Esther is heel meedenkend en geeft veel praktische tips die gericht zijn op onze eigen specifieke situatie. We hadden zelf al een basis voor het angstvrij werken, maar Esther heeft ons allen, samen met het Fear Free programmma, een enorme boost gegeven om hiermee verder te werken.  Ook heeft Esther ons laten inzien hoe we optimaal kunnen werken en gebruik kunnen maken van deze manier van werken. Kortom, een echte aanrader!

Inge Danen, Dierenarts Nederrijn

Naast dat Esther een ervaren dierenartsassistente is geeft zij ook trainingen op locatie. Even geleden heeft een aantal van onze assistentes en dierenartsen op Dierenkliniek Ridderkerk ook een training gehad van haar. Deze training ging over het opzetten van juniorcontroles bij dieren en het uitvoeren hiervan door de assistentes en dierenartsen. Deze training hebben we bij haar gevolgd, omdat we toendertijd het plan hadden om een juniorprogramma op te zetten en dit meteen goed wilde aanpakken. Zij heeft daarvoor de "tools"aangeleverd. Naast materiaal om mee te werken heeft ze ons helder en duidelijk uitgelegd hoe we zoiets het best kunnen aanpakken. Mede dankzij haar is ons juniorprogramma nu een groot succes! 

Cindy van Oort, Dierenarts Dierenkliniek Ridderkerk