Header

Voor meerdere praktijken heb ik in-house trainingen verzorgd. Voordeel:  geen reistijd en Omdat iedereen dezelfde training krijgt, ben je veel beter in staat ook als één team aan de slag te gaan, waardoor het resultaat beter zal zijn.

Onderwerpen voor in-house trainingen:

  • Overgewicht bij dieren;
  • assistente spreekuren;
  • voeding bij dieren;
  • bewegingstherapie voor hond en kat;
  • cat-friendly practice;
  • seniorenprogramma’s voor hond en kat;
  • PR en marketing, sportbegeleiding bij paarden (voeding, supplementen en training).

  

REFERENTIES

Thamar de Lange – Dierenarts at A7Noord Dierenartsen

Gedurende een jaar heb ik met Esther samen gewerkt bij dierenkliniek Winsum. Een enthousiaste para-veterinair die collega’s en eigenaren goed kan motiveren en stimuleren. Nieuwe ontwikkelingen worden door Esther, zodra er duidelijke voordelen aan vast zitten, snel geïntroduceerd en makkelijk “aan de man” gebracht. Een harde werkster die, nadat ze heeft gesproken, een positieve flow achterlaat en zoveel energie dat het nog weken blijft doorwerken bij de luisteraar. Dit is ook de reden dat ik haar heb ingeschakeld om op mijn huidige dierenkliniek een praatje te komen houden. En wederom verliet Esther aan het einde van de avond ons pand waarbij ze zoveel energie en positieve, praktische ideeën achterliet dat onze para-veterinairen niet anders konden dan haar tips en trics met een glimlach in de praktijk brengen. Kortom een spreekster waar je wat aan hebt, die met haar praktische ervaring en handige tips goed kan motiveren en haar hand niet omdraait om nieuwe inzichten of producten te promoten

 

Cindy van Oort,

Naast dat Esther een ervaren dierenarts assistente is geeft zij ook trainingen op locatie. Even geleden heeft een aantal van onze assistentes en dierenartsen op Dierenkliniek Ridderkerk ook een training gehad van haar. Deze training ging over het opzetten van juniorcontroles bij dieren en het uivoeren hiervan door de assistentes en dierenartsen. Deze training hebben we bij haar gevolgd, omdat we toentertijd het plan hadden om een juniorprogramma op te zetten en dit meteen goed wilde aanpakken. Zij heeft daarvoor de “tools”aangeleverd. Naast materiaal om mee te werken heeft ze ons helder en duidelijk uitgelegd hoe we zoiets het best kunnen aanpakken. Mede dankzij haar is ons juniorprogramma nu een groot succes!