Scholen

 

Voor studenten / leerlingen is het heel belangrijk dat ze trainingen krijgen in het nieuwste van het nieuwste. Immers als ze van school komen moet het geleerde niet al achterhaald zijn. Voor dierverzorging en de paraveterinaire opleidingen geldt ook nog eens dat ze heel breed opgeleid moeten worden. Afgelopen tijd hebben we ook gezien dat vooral dierwelzijn een heel belangrijk onderwerp ( zelfs in de politiek ) is geworden en dat scholen daar veel aandacht aan besteden. Zowel on-line als op locatie geef ik lezingen en trainingen die in overleg qua tijd en onderwerp aangepast kunnen worden aan het leer niveau.. 

Onderwerpen die veel worden aangevraagd zijn; Angstvrij werken ( Fear Free ), het assistenten spreekuur, overgewicht, communicatie, PR & Marketing

Esther heeft een wervelend webinar gegeven over de Fear Free manier van werken in de praktijk. Complimenten voor deze presentatie, het is zeer goed beoordeeld!
Esther speelt goed in op de groep, en neemt de luisteraars helemaal mee in haar grenzeloze enthousiasme. Door haar jarenlange ervaring met het Fear Free werken geeft ze talloze praktijkvoorbeelden, die iedereen zelf makkelijk kan gaan uitproberen. 
Ondanks dat het een webinar was, blijft Esther boeien door de praktische insteek, de interactie, de leuke filmbeelden, en de directe toepasbaarheid voor iedereen die haar presentatie bijwoont.
Complimenten, en zeker voor herhaling vatbaar!
 
Nienke Dijkerman, dierenarts en docent dierenartsassistent paraveterinair Zone College