Header

2014

‘Mennen met kennis’.

2016 – 2017

‘PR en Marketing’, symposium vets2020.  

Vervolg ‘PR en Marketing’.

 

Referenties

Catherine Smits – Director www.assisi.nl 4 outsourcing Projects & Staffing Animal industry. Specialties: Fieldmarketing & Flex Sales Force

Deze heerlijke enthousiaste paraveterinair met veel kennis over o.a. diervoeding, heeft een gezonde kritische blik. Passie heeft haar al veel gebracht in het leven. Hierdoor kan zij in ieder geval ook op uitstekende wijze know how en ervaring overbrengen aan onze beroepsgroep!


Pascale Fuchs
 – Directeur Organisatiebureau Vitaux

Esther ken ik al ruim 15 jaar toen ze voor ons ging werken op de stand van Pedigree en Whiskas op de Huishoudbeurs. Ter introductie van nieuwe voervarianten was Esther één van de 10 para-veterinairen die met een headset de huisvrouwen informeerde over de producten. Dit is de start geweest van haar carrière als voorlichter voor diervoeding! In de jaren erna heeft Esther altijd vol enthousiasme haar kennis gedeeld met anderen en was ze altijd in voor een nieuw project. Afstand afleggen of totaal iets nieuws proberen? Esther pakt het aan als ze erin gelooft en doet dat op een persoonlijke en integere wijze.